Ventilation

Ventilation

JH El og Køl A/S leverer og monterer ventilationsanlæg til bolig, industri og institutioner både med varme/køl og passiv varmegenvinding. Med et godt ventilationsanlæg, får I et bedre indeklima, og dermed mindskes risikoen for fugtskader og sundhedsskadelige skimmelproblemer. Et bedre indeklima er både vigtigt for boligen, men også for erhverv, såvel som offentlige og private institutioner.

Et ventilationsanlæg er særligt velegnet til nybyggeri, fordi det kan lægges ind undervejs, men det er også muligt under renovationer. Ventilationsanlæg fungerer  ved at der indføres frisk luft udefra, samtidig er et ventilationsanlæg med til at mindske energiforbruget, fordi det bidrager til at opretholde ikke bare et godt indeklima, men også en mere behagelig rumtemperatur. Desuden kan ventilationsanlæg også bidrage til renere omgivelser, da det også hjælper med at fjerne støvpartikler i luften.

Det er dog vigtigt at huske på, at ventilationsanlæg bruger filtre, der skal skiftes ud. Filtrene bliver nemlig med tiden snavsede og tilstoppede af støv og partikler, og derfor skal de udskiftes med nye. Det er heldigvis en relativt nem løsning – og her kan vi selvfølgelig også hjælpe dig godt på vej. Tag et kig i vores webshop og find filtre til ventilationsanlæg ved at klikke her.

Vi hjælper dig godt på vej til et sundere indeklima – og vi hjælper både private, erhverv og industri med at finde den helt rette ventilationsløsning. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.

Få et tilbud her

Udfyld formularen, og fortæl os om dit næste projekt. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.