Varmepumpe installatør Silkeborg

Brug for en installatør til din varmepumpe i Silkeborg?

hvis du vælger at få en installatør til at sætte en varmepumpe op, kan du spare en masse energi, når du opvarmer med el, olie eller naturgas i Silkeborg. Når en installatør har sat din varmepumpe op, sørger den for at udnytte den energi, der er i omgivelserne i jeres hus’ opvarmningssystem. Hermed sørger en varmepumpe for at tage varme fra luften udenfor eller varme fra jorden og sætte den over til din radiator eller gulvvarmen. I andre tilfælde kan en varmepumpe også bare blæse den varme luft direkte ind i jeres hus.

Vi har mange års erfaring på området, specielt som installatør i Silkeborg – læs mere om vores virksomhed her. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2010 af John Haack, der er uddannet elektriker og kølemontør. Denne kombination af uddannelser komplimenterer hinanden utroligt godt, da mange elementer som udlært elektriker kan bruges i arbejdet som kølemontør og vise versa. Som kunde kan man også ofte bruge begge typer person på den samme opgave, så nu hvor du i forvejen har en kølemontør ude, kan du få ordnet det elektriske arbejde samtidigt.

I Silkeborg: Det laver en varmepumpe installatør

En varmepumper er god til at udnytte energien fra omgivelserne. Dette gøres i opvarmningssystemet, som din installatør opsætter i din bolig i Silkeborg. Det betyder, at din varmepumpe tager varmen direkte fra eksempelvis jord eller udeluft og overfører den til dine radiatorer, din gulvvarme eller blæser den direkte ind som varm luft. For inspiration se vores referencer her. 

Som varmepumpe installatør bruger man mange timer med at sætte sig ind i forskellige typer af ventilation. Hvert anlæg har nemlig sine unikke egenskaber, der skiller det ud fra de andre. Det er super vigtigt, at man forstår sig på, at de skal repareres forskelligt. Den fejlfinding, der skal til at fikse en maskine, kan ofte ikke oversættes direkte til en anden maskine. Som privatperson er der ikke timer nok i døgnet til at læse hele manualen igennem og forstå sig på sit anlæg. Derfor er det rigtigt godt at få en professionel på opgaven.

Det kan betale sig med en varmepumpe installatør nær Silkeborg

I de fleste scenarier kan varmepumper godt betale sig. Man kan enten vælge at eje varmepumper eller at leje dem. En luft til vand-varmepumpe til et eksisterende familie hus koster ca. omkring 100.000,- med selve installationen. Dette tal varierer selfølgelig meget afhængigt af varmepumpens styrke og funktioner. På den lange bane kan det godt betale sig at eje varmepumper fremfor at leje dem. Husk også at det er muligt at få tilskud, når du er bosat uden foret fjernvarmeområde.

Hvis du derimod vælger løsningen med varmepumper på abonnement, slipper du for at skulle investere en masse penge i det. Et andet plus er at din leverandør sørger for selve installationen, fremtidig service og vedligehold af varmepumperne. Ved interesse kan vi kontaktes her. 

Få et tilbud her

Udfyld formularen, og fortæl os om dit næste projekt. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.