Varmepumpe installatør Silkeborg

Brug for en installatør til din varmepumpe i Silkeborg?

Bor du i Silkeborg-området, og har du brug for hjælp til installation af varmepumpe? Komtakt os i dag og hør om dine muligheder.

Med en varmepumpe kan du effektivt bruge omgivelserne til at varme dit hus op. Når du har fået installeret en varmepumpe, sørger den for at optage varme fra luften eller jorden udenfor, og omsætte den til varme i din radiator eller gulvvarme. Du kan også vælge en varmepumpe, der blæser varm luft direkte ind i dit hjem.

Vi har mange års erfaring på området, specielt som installatør i Silkeborg – læs mere om vores virksomhed her. JH El og Køl blev grundlagt tilbage i 2010 af John Haack, der er uddannet elektriker og kølemontør. Denne kombination af uddannelser komplimenterer hinanden utroligt godt, da mange elementer som udlært elektriker kan bruges i arbejdet som kølemontør og vise versa. Som kunde kan man også ofte bruge begge typer person på den samme opgave, så nu hvor du i forvejen har en kølemontør ude, kan du få ordnet det elektriske arbejde samtidigt.

I Silkeborg: Det laver en varmepumpe installatør

En varmepumpe er god til at udnytte energien fra omgivelserne. Dette gøres i opvarmningssystemet, som din installatør opsætter i din bolig i Silkeborg. Det betyder, at din varmepumpe tager varmen direkte fra eksempelvis jord eller udeluft og overfører den til dine radiatorer, din gulvvarme eller blæser den direkte ind som varm luft. For inspiration se vores referencer her. 

Som varmepumpe installatør bruger vi mange timer på at sætte os ind i forskellige typer af ventilation. Hvert anlæg har nemlig sine unikke egenskaber, der gør at de adskiller sig fra hinanden. Det er derfor vigtigt, at have kendskab til de forskellige typer, og hvordan de repareres. Den fejlfinding, der skal til at fikse én maskine, kan ofte ikke oversættes direkte til en anden maskine. Som privatperson er der ikke timer nok i døgnet til at læse hele manualen igennem og forstå sig på dit anlæg. Derfor anbefales det, at du får en fagperson til at klare opgaven.

Det kan betale sig med en varmepumpe installatør nær Silkeborg

I de fleste scenarier kan varmepumper godt betale sig. Man kan enten vælge at investere i en varmepumpe eller at leje den gennem et abonnement. En luft til vand-varmepumpe til et eksisterende familie hus koster ca. omkring 100.000,- med selve installationen. Dette tal varierer selfølgelig meget afhængigt af varmepumpens styrke og funktioner. På den lange bane kan det godt betale sig at investere i egen varmepumpe fremfor at leje. Husk også, at det er muligt at få tilskud, når du er bosat uden for et fjernvarmeområde.

Hvis du vælger løsningen med varmepumper på abonnement, slipper du dog for at skulle investere en masse penge i det. Et andet plus er at din leverandør sørger for selve installationen, fremtidig service og vedligehold af varmepumperne. Ved interesse kan vi kontaktes her. 

Få et tilbud her

Udfyld formularen, og fortæl os om dit næste projekt. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.