Nilan filter

Nilan filter

JH El & Køl er Nilan forhandler & servicepartner. Har du behov for hjælp til fejlfinding og indstilling til både industri og private, kan du trygt ringe til os. Har du servicekontrakt hos os, har du desuden ekstra fordele.

Når du skal finde det rigtige Nilan filter til dit ventilationsanlæg, er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige. Tjek en ekstra gang, hvilken model du skal have, da mange af navnene på Nilan filtrene minder om hinanden – med små variationer. Er du i tvivl om noget, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Se vores Nilan filter webshop, og find dit filter.

Stort udvalg af Nilan filtre

Vi sætter en ære i at være forhandler af Nilan filter. Derfor har vi altid et stort udvalg af netop Nilan filtre til de fleste ventilationsanlæg. Alle Nilan filtre vi sælger er produceret her i Danmark. Det sikrer altid den kvalitet som vi forventer, samt de forskrifter og krav som Nilan selv stiller og er reguleret fra EU’s side. Det betyder for dig, at sikkerheden for kvaliteten er i top, samt at produktet altid passer til dit pågældende anlæg.

Nilan er en dansk anlægsproducent, som laver energivenlige ventilationsanlæg, varmepumpeanlæg og filtre. Vores Nilan filtre lever fuldt ud på til Nilans og EUs standarder for filtrering i filtre. Hermed at du sikker på, at Nilan filtre fra os er i høj kvalitet, og at du kan finde de filtre, der passer til dit anlæg.

Ved spørgsmål eller interesse kontakt os her.

Vælg netop dit Nilan filter

I højre side finder du kategorier for alle de Nilan produkter vi fører.

Det vil løbende blive opdateret med nye produkter samt priser.

Få et tilbud her

Udfyld formularen, og fortæl os om dit næste projekt. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.