Nilan Comfort filter

Nilan Comfort filter

JH El & Køl er Nilan Comfort filter forhandler & servicepartner. Vi er samtidig nogle af de førende inden for en fejlfinding og indstilling af både industri- og villaanlæg. Har du servicekontrakt med os får du desuden ekstra fordele.

OBS: Nogle af navnene på Nilan Comfort filtre minder meget om hinanden, selvom de er forskellige i de små detaljer. Derfor skal du altid tjekke og være sikker på, at det er det rigtige navn, du har fået fat på, så det ikke skal byttes igen. Ellers er vi også klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige filtre.

Se vores Nilan Comfort filter webshop, og find det, der passer til dit anlæg.

Stort udvalg af Nilan Comfort filter

For os er det en stor ære at være forhandler af Nilan filtre. Derfor har vi altid et stort udvalg af netop Comfort filtrene, der passer til de fleste ventilationsanlæg. Alle filtre vi sælger er desuden produceret her i Danmark.

Det sikrer altid den kvalitet som vi forventer, samt de forskrifter og krav som producenten selv stiller og er reguleret fra EU’s side. Det betyder for dig, at sikkerheden for kvaliteten er i top, samt at produktet altid passer til dit pågældende anlæg.

Nilan Comfort er en dansk anlægs-producent, som laver energi-venlige varmepumpeanlæg og filtre. Vores filtre lever fuldt ud på til producentens og EUs standarder for filtrering i filtre. Hermed at du sikker på, at filtre fra os er i høj kvalitet og at det passer til dit anlæg.

Ved spørgsmål eller interesse kontakt os her

Vælg netop dit Nilan filter

Vi forhandler et bredt udvalg af Nilan filtre. I højre side finder du kategorier for alle de produkter vi fører.

Det vil løbende blive opdateret med nye produkter samt priser.

Få et tilbud her

Udfyld formularen, og fortæl os om dit næste projekt. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.