Nilan Comfort filter

Nilan Comfort filter

JH El & Køl er Nilan Comfort filter forhandler & servicepartner. Vi er samtidig nogen af de bedste skulle du bruge en fejlfinding og indstilling af både industri og villa anlæg. Har du service kontrakt med os har du ekstra fordele.

OBS: Nogle af navnene kan virke meget ens, selvom de er forskellige i de små detaljer. Derfor skal du altid tjekke og være sikker på, at det er det rigtige navn, du har fået fat på, så det ikke skal byttes igen.

Se vores Nilan Comfort filter webshop, og find det, der passer til dit anlæg.

Stort udvalg af Nilan Comfort filter

Vi sætter en ære i at være forhandler af disse filtre. Derfor har vi altid et stort udvalg af netop Comfort filtrene til de fleste ventilationsanlæg. Alle filtre vi sælger er produceret her i Danmark.

Det sikrer altid den kvalitet som vi forventer, samt de forskrifter og krav som producenten selv stiller og er reguleret fra EU’s side. Det betyder for dig, at sikkerheden for kvaliteten er i top, samt at produktet altid passer til dit pågældende anlæg.

Nilan Comfort er en dansk anlægs-producent, som laver energi-venlige varmepumpeanlæg og filtre. Vores filtre lever fuldt ud på til producentens og EUs standarder for filtrering i filtre. Hermed at du sikker på, at filtre fra os er i høj kvalitet og at det passer til dit anlæg.

Ved spørgsmål eller interesse kontakt os her

Vælg netop dit Nilan filter

I højre side finder du kategorier for alle de produkter vi fører.

Det vil løbende blive opdateret med nye produkter samt priser.

Få et tilbud her

Udfyld formularen, og fortæl os om dit næste projekt. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.