Køleservice Silkeborg

Vi tilbyder køleservice i Silkeborg

Hos JH El & Køl udfører vi lovpligtigt køleservice i Silkeborg på alle typer frost og køleanlæg samt fejlfinding, salg og montage til vores kunder.

Vi er stærke i fejlfinding og korrekt justering af anlæg i Silkeborg området. Hos JH El & Køl får du altid top seriøs rådgivning med professionelt arbejde i topklasse udført at professionelle. Vores kunder kender os på, at vi bliver hos kunden indtil problemet er løst – vi er ikke tilfredse før du som kunde også er det.

Du kan altid regne med at vi kommer på det aftalte tidspunkt i Silkeborg og leverer ydelsen til den aftalte pris. En aftale er en aftale! Hermed kan du altid regne med, at der ikke er nogen overraskelser i det arbejde vi udfører. Derudover leverer vi altid et ordentligt håndværk med gode teknikker, så du får mest muligt ud af dine penge i Silkeborg.

Læs mere her om hvad vi tilbyder indenfor køl og frys.

Køleservice i Silkeborg er vores kerneområde

Vores kerneområde er servicering af alle typer af køleanlæg. Både privat og erhverv. Hvis du vil have en varmepumpe, der fungerer fuldstændigt optimalt, kan det være en meget god ide med regelmæssige eftersyn, så du er sikret at alt fungerer som det skal med rene filtre og effektive kølesystemer.

Hvis du ikke sørger for at få vedligeholdt dit kølerum korrekt, kan den økonomiske gevinst du ellers havde fået forsvinde. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, og få tjekket om alt er som det skal være.

Her hos JH El & Køl har vi mange års erfaring med køleservice og varmepumper. Som kunde i Silkeborg har du mulighed for at tilmelde dig en fast køleservice aftale, for at sikre at dit køleanlæg bliver vedligeholdt korrekt – det er en god investering på den lange bane!

Hermed behøver du ikke selv holde styr på, hvornår det er tid til at tilkalde hjælp igen. Du kan trygt overlade ansvaret til os, så sørger vi for at det hele kører som det skal.

Her kan du høre mere om virksomheden.

Køleservice og døgnservice nær Silkeborg

Vi står til fuld rådighed via vores døgnvagt, da problemer kan opstå hele døgnet rundt.

Ring på +45 28 29 47 58 så kommer vi ud til jer og får fikset problemerne med det samme. Jo tidligere vi får kigget på opgaven, des færre problemer skal der rettes op på. Hermed kan det hele foregå nemmere og hurtigere, så I kan komme tilbage til jeres arbejdsgang igen.

Andre køleservice løsninger i Silkeborg området

Vi leverer også alarm-/overvågningsløsninger til jeres anlæg i Silkeborg.

Ved et køleservice tjek vil vi blandt andet rense dine filtre, eller tjekke om de er rene. Derefter vil fødder og vægbeslag bliver efterspændt, og fordamperen samt kondensatoren vil blive kontrolleret. Dertil tjekker vi for eventuelle løse ledninger og eller forbindelser.

Sugegassen og trykgassen bliver også tjekket for korrekte værdier, hvorefter kølemidlet tjekket of fylder hvis det er nødvendigt. Til slut i vores køleservice vil varmepumpen blive renset godt igennem.

  • Rens af filtre
  • Efterspænd af fødder og vægbeslag
  • Kontrol af fordamper og kondensator
  • Tjek for løse forbindelser og ledninger
  • Mål af suge- og trykgassen for korrekte værdier
  • Kølemiddel tjekkes og efterfyldes hvis nødvendig
  • Ind- og udvendig rens af varmepumpe

Få et tilbud her

Udfyld formularen, og fortæl os om dit næste projekt. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.