Køleservice Jylland

Vi tilbyder køleservice i Jylland

Køleservice Jylland? Du er havnet det helt rette sted. Hos JH El & Køl udfører vi lovpligtigt køleservice i Jylland på alle typer frost og køleanlæg samt fejlfinding, salg og montage.

Vi holder til i Midtjylland, men vi er stærke i fejlfinding og korrekt justering af anlæg i hele Jylland. Hos JH El & Køl får du altid top seriøs rådgivning med professionelt arbejde i topklasse udført at professionelle. For os er kundetilfredshed vigtig – du kan derfor vide dig sikker på, at vi bliver til problemet er løst. Vi er først tilfredse, når du som kunde er tilfreds.

Du kan altid regne med at vi kommer på det aftalte tidspunkt og leverer ydelsen til den aftalte pris. En aftale er en aftale! Hermed kan du altid regne med, at der ikke er nogen overraskelser i din køleservice fra os. Derudover leverer vi altid et ordentligt håndværk med gode teknikker, så du får mest muligt ud af dine penge i Jylland.

Læs mere her om hvad vi tilbyder indenfor køl og frys.

Køleservice i Jylland er vores kerneområde

Vores kerneområde er servicering af alle typer af køleanlæg. Både privat og erhverv. Hvis du vil have en varmepumpe, der fungerer fuldstændigt optimalt, kan det være en meget god ide med regelmæssige eftersyn, så du er sikret at alt fungerer som det skal med rene filtre og effektive kølesystemer. hvis du ikke sørger for at få vedligeholdt dit kølerum korrekt, kan den økonomiske gevinst du ellers havde fået forsvinde. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, og få tjekket om alt er som det skal være.

Her hos JH El & Køl har vi mange års erfaring med køleservice og varmepumper. Som kunde i Jylland har du mulighed for at tilmelde dig en fast køleserviceaftale, hvor du kan sikre dig, at dit køleanlæg bliver vedligeholdt korrekt. På længere sigt er det en god investering. Hermed behøver du ikke selv holde styr på, hvornår det er tid til at tilkalde hjælp igen. Du kan trygt overlade ansvaret til os, så sørger vi for at det hele kører som det skal.

Læs mere om JH El og Køl A/S her.

Køleservice og døgnservice i Jylland

Vi står til fuld rådighed via vores døgnvagt, da problemer kan opstå hele døgnet rundt.

Ring på +45 28 29 47 58 så kommer vi ud til jer og får fikset problemerne med det samme. Nu tidligere vi får kigget på opgaven, nu færre problemer skal der rettes op på. Hermed kan det hele foregå nemmere og hurtigere, så I kan komme tilbage til jeres arbejdsgang igen.

Andre køleservice løsninger i Jylland

Har du behov for smarte alarm- og overvågningsløsninger? Det kan vi selvfølgelig også klare.

Ved et køleservice tjek vil vi blandt andet rense dine filtre, eller tjekke om de er rene. Derefter vil fødder og vægbeslag bliver efterspændt, og fordamperen samt kondensatoren vil blive kontrolleret. Dertil tjekker vi for eventuelle løse ledninger og eller forbindelser. Sugegassen og trykgassen bliver også tjekket for korrekte værdier, hvorefter kølemidlet tjekket of fylder hvis det er nødvendigt. Til slut i vores køleservice vil varmepumpen blive renset godt igennem.

  • Rens af filtre
  • Efterspænd af fødder og vægbeslag
  • Kontrol af fordamper og kondensator
  • Tjek for løse forbindelser og ledninger
  • Mål af suge- og trykgassen for korrekte værdier
  • Kølemiddel tjekkes og efterfyldes hvis nødvendig
  • Ind- og udvendig rens af varmepumpe

Få et tilbud her

Udfyld formularen, og fortæl os om dit næste projekt. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.