Køb Nilan filter

Din Nilan filter servicepartner

Vi forhandler Nilan filtre og er din foretrukne servicepartner indenfor alle slags filtre! Vi er blandt de bedste til at finde fejlene i et filter eller andre Nilan produkter, så du kan trykt lade os undersøge om dine filtre fungerer optimalt. Dertil at vi også nogle af de bedste i branchen til indstilling af villa- og industrianlæg. Som kunde hos JH El & Køl har du mulighed for at tilmelde dig en servicekontrakt, hvor du vil opleve at få ekstra fordele, når vi løser dine  opgaver.

Læs mere om vores firma her

Bredt udvalg af Nilan filter

Hos os finder du et kæmpe udvalg af filtre, der passer til de fleste Nilan ventilationsanlæg. Et Nilan filter købt gennem os er altid produceret i Danmark. Hermed lever et filter fra os fuldt ud op til Nilans produktkrav og forskrifter til filtre, samt de standarder som er reguleret fra EUs side. Det er blandt andet din sikkerhed for, at kvaliteten altid er i top, når du samarbejder med os. Dertil kan du også være helt sikker på, at vi leverer et nilan filter, der passer til dit Nilan produkt.

Vælg et Nilan filter der passer til dig

Her finder du de filtre, der passer netop til din serie og dit Nilan produkt. Nilan er en anlæg producent, der er dansk og  producerer energi venlige anlæg med varmepumper. Hos os får du altid en hurtig levering, så du kan få varmepumpen hurtigt op at køre ordenligt igen.

Du finder de filtre, der passer til netop dit anlæg, når du har valgt modellen. Husk at være opmærksom på, Nilan filter modeller kan have navne, der minder en del om hinanden. Dog er der mange filtre, der kun passer til én model. Så derfor skal du altid dobbelttjekke navnet og de mål, der er på din model, så du modtager de rigtige filtre. Hvis du alligevel havner i den situation, at du har fået det forkerte Nilan filter med hjem, så sender vi bare et nyt så du kan få det byttet til det rigtige filter.

Få et tilbud her

Udfyld formularen, og fortæl os om dit næste projekt. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.