Find dit Nilan filter

Find dit Nilan filter her

Hos JH El og Køl kan du finde masser af filtre med høj kvalitet. Vi forhandler Nilan filter til ventilationsanlæg, og du finder mange forskellige typer filtre, der passer til dit behov. Når du handler hos os er du sikker på, at dit Nilan filter er certificeret indenfor ISO16890. Hermed får du altid et godt indeklima og en god filtering, når du køber dine filtre hos os. Det komplette Nilan sortiment er at finde hos os, så du behøver ikke at skulle rundt på en masse forskellige sider i søgen efter netop de filtre, der passer til dit ventilationsanlæg. Alle vores filtre overholder også Nilans høje krav til de specifikationer som de skal have. Alligevel har vi sikret vores kunder en billig pris, så det ikke bliver en dyr omgang at skule have skiftet filtre.

Nilan filter med kvalitet

Hos JH El & Køl sætter vi en ære i at levere dit filter i høj kvalitet, så du får det, du har betalt for. Alle filtre fra denne udvikler er produceret med miljøet i tankerne, så de ikke skader mere end de gavner. Dette sker på grund af det lave energiforbrug, som hermed laver et mindre CO2-aftryk. Nilan startede tilbage i 1974 med produktion og udvikling af ventilationsanlæg og filtre i Danmark, men siden da har det udviklet sig, og de er nu at finde i de fleste europæiske lande.

Brug for et Nilan filter?

I takt med at man begyndte at bygge på en ny måde og isolere huse bedre, kom der et bedre indeklima, og det blev grundlaget for Nilan. Hermed var der nu et behov for at sikre et indeklima, der kunne holde skimmel nede ved at opretholde en lav luftfugtighed i hjemmet. Da Nilan blev etableret og begyndte at lave produkter, sørgede de også for, at deres anlæg ville passe til alle slags huse. Deres produkter blev meget hurtigt udbredt fordi det var et fonuftigt valg med god kvalitet til en god pris. Deres anlæg kan også både have et panelfilter og en filtermåtte, så kunderne har flere muligheder alt efter behov. Her bør man udskifte et panelfilter en gang hvert halve år, og hver tredje måned med filtermåtter.

Har du brug for et Nilan filter, kan du se vores sortiment i vores webshop. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde de rigtige filtre, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud her

Udfyld formularen, og fortæl os om dit næste projekt. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.