Nilan Filter2021-02-25T12:46:08+00:00

Nilan filter

JH El & Køl er Nilan forhandler & servicepartner. Vi er samtidig nogen af de bedste skulle du bruge en fejlfinding og indstilling af både industri og villa anlæg.  Har du service kontrakt med os har du ekstra fordele. OBS: Nogle af navnene på Nilan filter modeller kan virke meget ens, selvom de er forskellige i de små detaljer. Derfor skal du altid tjekke og være sikker på, at det er et nilan filter med det rigtige navn, du har fået fat på, så det ikke skal byttes igen.

Se vores Nilan filter webshop, og find dit filter!

Stort udvalg af Nilan filter

Vi sætter en ære i at være forhandler af Nilan filter. Derfor har vi altid et stort udvalg af netop Nilan filtre og filtre til de fleste ventilationsanlæg. Alle Nilan filtre vi sælger er produceret her i Danmark. Det sikrer altid den kvalitet som vi forventer, samt de forskrifter og krav som Nilan selv stiller og er reguleret fra EU’s side. Det betyder for dig, at sikkerheden for kvaliteten er i top, samt at produktet altid passer til dit pågældende Nilan anlæg.

Se hvad vi ellers tilbyder her

Nilan er en dansk anlægs-producent, som laver energi-venlige varmepumpeanlæg og filtre. Vores Nilan filtre lever fuldt ud på til Nilans og EUs standarder for filtrering i filtre. Hermed at du sikker på,  at Nilan filtre fra os er i høj kvalitet og at det passer til dit anlæg.

Ved spørgsmål eller interesse kontakt os her

Vælg netop dit Nilan filter

I højre side finder du kategorier for alle de Nilan produkter vi fører.

Det vil løbende blive opdateret med nye produkter samt priser.

Webshop
Køleservice nilan filter