Nilan Comfort filter2021-08-29T15:15:44+00:00

Nilan Comfort filter

JH El & Køl er Nilan Comfort filter forhandler & servicepartner. Vi er samtidig nogen af de bedste skulle du bruge en fejlfinding og indstilling af både industri og villa anlæg. Har du service kontrakt med os har du ekstra fordele. OBS: Nogle af navnene på Comfort filter modeller kan virke meget ens, selvom de er forskellige i de små detaljer. Derfor skal du altid tjekke og være sikker på, at det er et filter med det rigtige navn, du har fået fat på, så det ikke skal byttes igen.

Se vores Nilan Comfort filter webshop, og find dit filter!

Stort udvalg af Nilan Comfort filter

Vi sætter en ære i at være forhandler af Nilan Comfort filter. Derfor har vi altid et stort udvalg af netop Nilan Comfort filtre og filtre til de fleste ventilationsanlæg. Alle filtre vi sælger er produceret her i Danmark. Det sikrer altid den kvalitet som vi forventer, samt de forskrifter og krav som Nilan Comfort selv stiller og er reguleret fra EU’s side. Det betyder for dig, at sikkerheden for kvaliteten er i top, samt at produktet altid passer til dit pågældende Comfort anlæg.

Se hvad vi ellers tilbyder her

Nilan Comfort er en dansk anlægs-producent, som laver energi-venlige varmepumpeanlæg og filtre. Vores Nilan Comfort filtre lever fuldt ud på til Nilans og EUs standarder for filtrering i filtre. Hermed at du sikker på, at Nilan Comfort filtre fra os er i høj kvalitet og at det passer til dit anlæg.

Ved spørgsmål eller interesse kontakt os her

Vælg netop dit Nilan filter

I højre side finder du kategorier for alle de Nilan produkter vi fører.

Det vil løbende blive opdateret med nye produkter samt priser.

Webshop
Køleservice nilan filter