Køleservice2021-02-25T11:56:06+00:00

Vi tilbyder køleservice

JH El & Køl udfører lovpligtigt køleservice på alle typer frost og køleanlæg samt fejlfinding, salg og montage.

Vi er stærke i fejlfinding og korrekt justering af anlæg. Hos JH El & Køl får du altid top seriøs rådgivning med professionelt arbejde i topklasse udført at professionelle. Vores kunder kender os på, at vi bliver hos kunden indtil problemet er løst – vi er ikke tilfredse før du som kunde også er det.
Vi kommer altid på det aftalte tidspunkt og leverer ydelsen til den aftalte pris, så der ikke er nogen overraskelser i din køleservice. Derudover leverer vi altid ordentligt håndværk med gode teknikker.

Læs mere her om hvad vi tilbyder indenfor køl og frys.

Kerneområde

Vores kerneområde er servicering af alle typer af køleanlæg. Både privat og erhverv. Hvis du vil have en varmepumpe, der fungerer fuldstændigt optimalt, kan det være en meget god ide med regelmæssige eftersyn, så du er sikret at alt fungerer som det skal med rene filtre og effektive kølesystemer. hvis du ikke sørger for at få vedligeholdt dit kølerum korrekt, kan den økonomiske gevinst du ellers havde fået forsvinde. Her hos JH El & Køl har vi mange års erfaring med køleservice og varmepumper. Som kunde hos os har du mulighed for at tilmelde dig en fast køleservice aftale, for at sikre at dit køleanlæg bliver vedligeholdt korrekt – det er en god investering på den lange bane!

Her kan du høre mere om virksomheden.

Køleservice og døgnservice

Vi står til fuld rådighed via vores døgnvagt.

Ring på +45 28 29 47 58

Anden løsning til din køle service

Vi leverer også alarm/overvågnings løsninger til jeres anlæg.

Ved et køleservice tjek vil vi blandt andet rense dine filtre, eller tjekke om de er rene. Derefter vil fødder og vægbeslag bliver efterspændt, og fordamperen samt kondensatoren vil blive kontrolleret. Dertil tjekker vi for eventuelle løse ledninger og eller forbindelser. Sugegassen og trykgassen bliver også tjekket for korrekte værdier, hvorefter kølemidlet tjekket of fylder hvis det er nødvendigt. Til slut i vores køleservice vil varmepumpen blive renset godt igennem.

  • Rens af filtre
  • Efterspænd af fødder og vægbeslag
  • Kontrol af fordamper og kondensator
  • Tjek for løse forbindelser og ledninger
  • Mål af suge- og trykgassen for korrekte værdier
  • Kølemiddel tjekkes og efterfyldes hvis nødvendig
  • Ind- og udvendig rens af varmepumpe

Se vores referencer for inspiration til jeres køleservice.

hurtig køleservice
Nilan filter køleservice
Køleservice hurtig
Køleservice