Køleservice Jylland2022-04-10T15:22:19+00:00

Få køleservice i Jylland

Vi i JH El & Køl tilbyder en lovpligtig køleservice til hele Jylland og det gælder for alle slags køle og frostanlæg inklusiv salget, fejlfindingen og monteringen.

Noget vi især er stærke indenfor er det med at finde fejl og at justere på vores kunders anlæg i Jylland. Når du vælger os er du selfølgelig sikret en topprofessionel process med dygtige medarbejdere på opgaven, klar til at løse dine problemer ned til mindste detalje. Det er det, som vi er kendt for at levere – vi går ikke før vi har øst din opgave og du står tilbage og er tilfreds med det vi har udført.

I Jylland kan du altid regne med, at vi fra JH El & Køl kommer til tiden, og at du får det du har betalt for til den pris vi har aftalt på forhånd. For os er en aftale en aftale, så der kommer ikke nogen ekstra gebyrer eller omveje, som du ikke havde set komme. Vi udfører altid en tiptop køleservice med de nyeste fremgangsmåder og værktøj i Jylland, så du kan få mere ud af dine penge.

Her kan du læse mere om hvad det er vi kan tilbyde dig med køl og frys.

Den bedste køleservice i Jylland

Vores kerneområde er servicering af alle typer af køleanlæg. Både privat og erhverv. Hvis du vil have en varmepumpe, der fungerer fuldstændigt optimalt, kan det være en meget god ide med regelmæssige eftersyn, så du er sikret at alt fungerer som det skal med rene filtre og effektive kølesystemer. hvis du ikke sørger for at få vedligeholdt dit kølerum korrekt, kan den økonomiske gevinst du ellers havde fået forsvinde. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, og få tjekket om alt er som det skal være.

Her hos JH El & Køl har vi mange års erfaring med køleservice og varmepumper. Som kunde i Midtjylland har du mulighed for at tilmelde dig en fast køleservice aftale, for at sikre at dit køleanlæg bliver vedligeholdt korrekt – det er en god investering på den lange bane! Hermed behøver du ikke selv holde styr på, hvornår det er tid til at tilkalde hjælp igen. Du kan trygt overlade ansvaret til os, så sørger vi for at det hele kører som det skal.

Her kan du høre mere om virksomheden.

Køleservice & døgn service i Jylland

Her er vi altid klar til rådighed med døgnvagten, hvis problemer skulle opstå på skæve tidspunkter.

Du kan ringe til os på tlf: +45 28 29 47 58 så sørger vi for at komme derud til dig og få læst dit problem hurtigt og effektivt. Nu før vi kommer frem til jer, nu mindre problemer skal der løses. Derved bliver alt mere nemt og hurtigt at løse, så vores kunder kan fortsætte med hvad de bruger kølerummet til igen.

Løsninger indenfor køleservice i Jylland

Vi kan også levere alarm og overvågnings service til dit anlæg i Jylland.

Ved et tjek af køleservice vil vi sørge for at rense alle dine filtre, eller sørge for at tjekke om jeres filtre er rene. Herefter vil fødder og vægbeslag blive efterspændt, og fordamperen og kondensatoren kontrollerer vi også. Derudover tjekker vi for mulige løse ledninger og/eller forbindelser. Sugegassen og trykgassen bliver også tjekket grundigt for om de har de korrekte værdier. Efter dette bliver kølemidlet tjekket og fyldt hvis det er nødvendigt. Til sidst i vores køleservice vil varmepumper blive renset godt igennem.

Her kan du se nogle af vores referencer til inspiration for din egen køleservice.

køleservice Jylland
køleservice Jylland
køleservice Jylland
køleservice Jylland