Filter til ventilationsanlæg2022-04-27T15:21:19+00:00

Filter til ventilationsanlæg

Filter til ventilationsanlæg

JH El og Køl A/S leverer og monterer ventilationsanlæg til boliger, industrien og institutioner med både køl og passiv varmegenvinding. Vi sørger for, at I kan slippe for skimmel, fugt og co2. Du får et bedre indeklima ved at investere i ventilation på arbejdspladsen eller i boligen. Indemiljøet er vigtige end man skulle tro for den generelle trivsel og produktivitet for menneskerne, der bruger bygningen. Luften udgør en stor del af, hvor rart et rum er at være i. Det er ofte ubevidst, hvor nemt det er at trække vejret i et rum. Alligevel kan man sagtens mærke, hvor lettere det bliver at tænke, når man “endelig” kommer udenfor.

Simpelt sagt fungerer et ventilationsanlæg ved at der indføres frisk luft udefra, samtidig er et ventilationsanlæg med til at mindske energiforbruget. En af de mange fordele ved et godt filter er, at der blandt andet også undgås lugte og støvpartikler. Så lige gyldigt hvor godt et anlæg du har investeret i, så er det ikke meget værd uden et godt filter også. Dertil er et godt filter heller ikke meget værd, hvis ikke du husker at få det skiftet. Et for gammelt filter filtrerer ikke luften ordenligt, hvilket i værste fald kan ødelægge dit ventilationsanlæg.

JH El & Køl A/S (tidligere JH Service & Montage A/S) er grundlagt i marts 2010 af John Haack. Vi er uddannet elektrikere og kølemontører med mere end 10 års erfaring indenfor klimaanlæg, industrielle varmepumper, komfortventilation og køleanlæg i alle størrelser. Hermed kan vi rådgive dig indenfor et virvar af udstyr, og finde netop det, der passer bedst til dine behov og din situation.

Vores styrke ligger i at få en samlet løsning til at “spille rigtigt“. Vi kører i hele landet – her kan du finde vores kontakt information.

Et filter der passer til dit ventilationsanlæg

Nogle gange skal ens filter skiftes, så maskinen kan fungere optimalt. Friske filtre kan købes i vores webshop ved at klikke her. Vi tilbyder også levering og montering af køle & frostrum. Med en mangeårig erfaring inden for faget er vi et oplagt valg til montering af køle og frostrum. Ved en indledende samtale, hvor vi analyserer jeres behov, finder vi en løsning der går hånd i hånd med jeres behov!

Udover at have en bred erfaring inden for montering af køle og frostrum er vi også behjælpelige med fejlfinding, reparation og overvågning af frost og kølerum, hvis det måtte blive nødvendigt. Vi udfører årligt et lovpligtigt eftersyn, som er med til at sikre kvalitet og drift af jeres køle og frostrum.

Ønsker du et godt tilbud, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak. Vi besøger gerne dig eller din virksomhed for at vurdere opgaven, så vi kan give dig et præcis tilbud. Så undgår du overraskelser i både pris og løsning. Opstår der komplikationer undervejs i processen sørger vi også altid for at inkludere og informere dig om det.