Filter til ventilationsanlæg2021-08-04T21:54:21+00:00

Filter til ventilationsanlæg

Filter til ventilationsanlæg

JH El og Køl A/S leverer og monterer ventilationsanlæg til bolig, industri og institutioner både med varme/køl og passiv varmegenvinding. Vi hjælper med at I kan slippe for skimmel, fugt og co2. Få et bedre indeklima ved at investere i bedre ventilation på arbejdspladsen eller i boligen!

Simpelt sagt fungerer et ventilationsanlæg ved at der indføres frisk luft udefra, samtidig er et ventilationsanlæg med til at mindske energiforbruget! En af de mange fordele er, at der blandt andet også undgås lugte og støvpartikler!

JH El & Køl A/S (tidligere JH Service & Montage A/S) er grundlagt i marts 2010 af John Haack. Vi er uddannet elektrikere og kølemontører med mere end 10 års erfaring indenfor klimaanlæg, industrielle varmepumper, komfortventilation og køleanlæg i alle størrelser.

Vores styrke ligger i at få en samlet løsning til at “spille rigtigt“. Vi kører i hele landet – her kan du finde vores kontakt information

Et filter der passer til dit ventilationsanlæg

Nogle gange skal filtrene skiftes, friske filtre kan købes i vores webshop ved at klikke her.

Vi tilbyder levering og montering af køle & frostrum. Med en mangeårig erfaring inden for faget er vi et oplagt valg til montering af køle og frostrum. Ved en indledende samtale, hvor vi analyserer jeres behov, finder vi en løsning der går hånd i hånd med jeres behov!

Udover at have en bred erfaring inden for montering af køle og frostrum er vi også behjælpelige med fejlfinding, reparation og overvågning af frost og kølerum, hvis det måtte blive nødvendigt.

Vi udfører årligt et lovpligtigt eftersyn, som er med til at sikre kvalitet og drift af jeres køle og frostrum.

Ønsker du et godt tilbud, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak. Vi besøger gerne dig eller din virksomhed for at vurdere opgaven, så vi kan give dig et præcis tilbud. Så undgår du overraskelser.